Het bedrijf

Bv Ordeo, met jarenlange ervaring in  de vastgoedbranche, stelt dit platform ter beschikking van zowel  de professional als de particulier. 

Aanvraag van de verschillende attesten, noodzakelijk bij verkoop of verhuur van uw eigendom, in een handomdraai.

In tegenstelling tot de klassieke vergelijkers & offerteaanvraag applicaties, waarbij u dient te wachten op een antwoord van de verschillende aanbieders, biedt dit platform u de mogelijkheid direct alle attesten te bestellen en te betalen via een paar muiskliks.

Naast de reeds bekende attesten zoals EPC, gasaansluiting,  elektrische keuring, rioolkeuring en periodieke keuring van lift is nu ook het asbestattest voor verkoop & asbest attest Codex werk opgenomen in het aanbod.

Met eenvoud & snelheid als doel, werd de attesteo software bedacht om zo de aanvraag van deze attesten te centraliseren: u het leven eenvoudiger te maken en de kostprijs laag te houden.

Wij nemen alle rompslomp op ons en u ontvangt alles digitaal aan de beste prijs. U kan eveneens kiezen om de attesten op papier te ontvangen.

Het platform is beschikbaar voor zowel particuliere aanvragers als beroepspersonen. (Notaris, Immokantoor, Gemeentebesturen, OCMW…)

Onze klanten:

“Schitterend: in een handomdraai was de aanvraag afgerond en binnen de kortse keren alle gevraagde attesten in mijn mailbox.”
Sandra C.
“Het voordeligste EPC & elektriche keuring pakket op de markt.
Super gemakkelijk te bestellen en directe prijsopgave.”
Patrick V.d.v.
“Via de spoedprocedure had ik al binnen de 7 dagen het attest.
Veel gemakkelijker dan overal prijsaanvragen te doen: geen geleuter, directe prijs en correcte service.”
Marc C.
    Winkelwagen